Taloushallinnon ulkoistus

Voit ulkoistaa koko taloushallinnon tai osia siitä

Voit ulkoistaa taloushallintosi Clarukselle kokonaan tai osittain. Palvelu räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan ja palvelu joustaa eri tilanteissa. Tyypillisimmin ulkoistus aloitetaan kaikkein vakiomuotoisimmista prosesseista kuten palkanlaskennasta ja ostolaskunkäsittelystä , mutta useat asiakkaat ovat valinneet myös ainoastaan kaikkein vaativimpien alueiden kuten konsernilaskennan ja raportoinnin ulkoistamisen meille.

Hyvät kävijät, olemme iloisia siitä, että käytte verkkosivuillamme säännöllisesti ettekä pysy poissa. Suuret kiitokset tuestanne - unibet !

Yhdistämme henkilökohtaisen palvelun tiimityön tehokkuuteen

Claruksen jaettu palvelukeskus on rakennettu tehokkaiden ja skaalautuvien prosessien perustalle. Palvelukeskus yksinään riittää kuitenkin vain harvoin ja sitä täydennetäänkin asiakkaalle sopivilla henkilökohtaisilla lähipalveluilla. Palvelut voidaan tarjota joko taloushallinnon pilvipalvelualustalla tai asiakkaan omilla järjestelmillä.

kuva

Yhteistyö voi alkaa myös liiketoimintasiirrolla

Taloushallinto on harvoin ydinliiketoimintaa – Clarukselle se on sitä. Useissa asiakasyrityksissämme on yhteistyön alkaessa oma muutaman henkilön talousosasto. Tämä ei kuitenkaan ole esteenä taloushallinnon kehittämiselle tai ulkoistamiselle. Ostamme talous- ja palkkahallinnon toimintoja liiketoimintakaupalla. Tällöin henkilöstö siirtyy palvelukseemme pysyvästi yhteistyön alkaessa. Siirtyvä osaaminen ja hiljainen tieto mahdollistavat taloustoimintojen hallitun kehittämisen ja samalla siirtyvälle henkilöstölle aukeaa laajan taloushallinnon asiantuntijaorganisaatiomme eri urapolkumahdollisuudet.

Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö , kerromme lisää.