Talousverkolle menestystä franchising-alan valinnoissa

Claruksen sisaryritys Suomen Talousverkko menestyi erinomaisesti franchisingalan vuosittaisessa palkintogaalassa perjantaina 4.4.2014.

Suomen Talousverkko valittiin Vuoden franchisingketju -valinnassa toiseksi parhaaksi franchisingketjuksi voiton mennessä R-Kioski -ketjulle. Perusteena Talousverkon menestykselle mainittiin mm. ainutlaatuinen konsepti toimialalla, sähköiset toimintamallit sekä poikkeuksellisen hyvä asiakastyytyväisyys.

Vuoden franchisingyrittäjä -palkinnon saivat Suomen Talousverkon Suvi Rantala ja Sami Svärd. Kakkos- ja kolmostila menivät Kotipizza- ja Opteam-ketjujen yrittäjille. Suvi ja Sami ovat menestyneet poikkeuksellisesti sekä liiketoimintansa ja ketjun kehittämisessä että alansa tinkimättöminä ammattilaisina.

Lisää aiheesta luettavissa Talousverkon verkkosivujen uutisesta sekä valinnan järjestäjän lehdistötiedotteista koskien Vuoden franchisingketjun valintaa sekä Vuoden franchisingyrittäjän valintaa.

Clarus ja Suomen Talousverkko tekevät tiivistä yhteistyötä asiakkuuksissa. Talousverkon ja Claruksen palkanlaskentatoiminnot ovat yhteisiä ja myös taloushallinnon lähipalveluissa Talousverkon yrittäjävetoiset toimipisteet ympäri Suomen palvelevat Claruksen asiakaskuntaa, jotka ovat tyypillisesti keskisuuria yrityksiä.

Lisätietoja

Petri Kortelainen
Partner, taloushallinnon ulkoistus
050 4644 075
petri.kortelainen(at)divestgroup.fi

Clarus Oy on erikoistunut yritysten talousosastopalveluihin. Yhtiö toimii asiakkaidensa talous- ja liiketoimintajohdon kumppanina ottaen vastuun yhdestä tai useammasta taloushallinnon prosessista. Clarus kuuluu Divest Group -konserniin, joka palvelee asiakkaitaan laaja-alaisesti konsultoinnin, rekrytoinnin ja ulkoistuksen saralla. Lisätietoja www.divestgroup.fi